lördag, juli 28, 2007

Nu skall det ske!

Ett par nya vad om nästa års Marathon... men vet ni, det är faktiskt lika bra att göra något ordentligt om det ändå ska göras... Nästa år ska jag vara bland de 100 bästa! Fanimej! Jag ska träna så in i... ...baljan! Ni anar inte, 5-10 km tre dagar i veckan, 1-2 pass på 1-3 mil varje helg "ledig" fredag och måndag, det skulle vara så förb... grymt att komma bland de 100 första, det måste göras! Bara så att ni vet!

En annan sak, läste i Expressen om något gäng i USA som hade börjat organisera sig för att "ta över USA" artikelförfattaren verkade tro att det skulle gå och att de dessutom skulle kunna ta över hela världen.. lite löjeväckande, möjligtvis kan de skapa anarki, men inte "ta över".... Varför? Jo, "ledarna" i sådana gäng är extrema psykopater, visst, de kan vara smarta och väldigt sociala, men de klarar i längden inte av att någon står ovanför dem, i deras förvridna egotrippade skallar så finns det bara en människa med något som helst värde - de själva, ingen kan leda en sådan organisation över ett större område, möjligtvis kan det funka i ett mindre område med bara en ledare, men med många personer i ledarposition (som skulle vara nödvändigt för att hålla ett större område och som alla troligtvis skulle vara psykopater) funkar det inte, det blir inre stridigheter inom ett par dagar. Psykopater skulle säkert kunna ta över hela världen om de inte vore för stolta i sina egotrippade "jag" för att kunna samarbeta... redan nu så är ju detta gäng inte "det enda" gänget ens i mindre städer, inte heller klarar de av att "gå ihop" med andra gäng för att kunna ta över en stad eller så... hur ska det då gå i hela USA där det dessutom finns en massa andra grupperingar såsom t.ex. kristen höger, fackförbund, KKK, vänsterintellektuella, muslimska grupper, mm. UTÖVER myndigheterna?

5 kommentarer:

Anonym sa...

De var en gång en psykopat som hette hitler...... kunde han så kan säkert nån annan lyckas samla nog med folk för att ta över ett land.

Mikael sa...

Tyskland efter första världskriget var troligen ganska lätt att ta kontrollen över med tanke på hur landet såg ut efter Versaillefreden, det var lätt att hitta "yttre fiender" att ena folket emot, särskilt när nästan alla svalt... i ett annat land härjade en psykopat som hette Stalin, han och Hitler hade lätt kunnat ta över världen om de samarbetat, detta kunde de inte, de vill härska ENSAMMA! Det fins många psykopater som tagit över sönderslagna länder, men välfungerande (mer eller mindre) demokratier med någorlunda fungerande infrastruktur och utbildningsnivå, det blir svårt...

Babushka sa...

Du är inte mycket för att uppdatera va?

Andreas sa...

Ja, va fan, har du dött eller? Spillt cola i tangentbordet? (Du kan få ett nytt av mig i sånt fall..)

Anonym sa...

Nu är det dags för ett nytt inlägg för det börjar bli ganska astråkigt
att läsa om samma saker hela tiden.