torsdag, november 23, 2006

Så får man en idé...

Kvällskursen, detta återkommande ämne och hatobjekt... Imorgon är det ny lektion, jag har planer på att gå, men blir det övertid så jobbar jag, anledning: jag är högst osäker på varför jag ska gå kvällskursen, som jag sagt tidigare: vill jag verkligen inspektera korvkiosker och pizzerior i Gagnef, Malung eller Arvidsjaur? Jag tror det är ungefär lika lockande att plocka varor på ett lager i Stockholm. Men ändå, det är bra att ha lite extra poäng på universitetet därför tänker jag se till att klara denna kurs, jag har dock ingen lust att göra dessa extrauppgifter för ett par frånvarotillfällen... vad gör jag? Enkelt! kursen startar även nästa termin, jag ser till att gå på dessa lektioner med nästa gäng som läser kursen! Det är även bättre ur inlärningssynpunkt då lite fiblande på Internet efter information inte alls lär en lika mycket som lite hederlig korvstoppning i ett klassrum! Perfekt, så gör vi! Eller - kommentarer på det?

Ska försöka fixa till en lite klassisk jul i år, man blir inspirerad av alla julsaker man ser på jobbet, nötter, tomtar, glögg och julmust... det jag bestämt är att jag ska göra ett pepparkakshus, vanliga pepparklakor blir det inte, dels är det inte så gott, dessutom kan jag äta sådanba hur mycket jag vill på jobbet, men pepparkakshus blir det!

Min bil är på många sätt en börda, den kostar i både försäkring och avbetalning, men den gör att Stockholm ligger för mina fötter också! på tolv minuter tar jag mig till Alvik om jag vill - vilken tid på dygnet som helst! på en dag tar jag mig till Malmö, på fyra dagar tar jag mig till Spanien, jag kan sticka precis när jag vill!

3 kommentarer:

Babushka sa...

VILHELMINA var det jue!!
Du skulle inspektera pizzerior i Vilhelmina...
Fatta vilket enkelt och glassigt jobb det hade varit.
Det finns bara en pizzeria i Vilhelmina. Du hade kunnat få bo i min sommarstuga...då har du 2 meter till sjön och en mil in till stan. I princip alla är socialister och min släkt är stor där.
Fan du har ju värsta grejen på G
;-)

Andreas sa...

Åh, den bilden väckte minnen minsann... ;)

Zyon sa...

Nu väcks pesimisten inom mig. 12 minuter tar det inte om det är snöstorm och enorma köer - eller bara enkel rusningstrafik. Men vad vet jag? :D